Royal Canin

Royal Canin Mother & Babycat Instinctive - Консервирана храна за малки котенца 195г

Royal Canin
460 лв.
В цената има включен данък на стойност 077 лв..
Изпрати запитване
Royal Canin изповядва философията, че храненето на котката трябва да е съобразено с всеки един параметър - възраст, физиология, порода, начин на живот и индивидуални особености. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctive отговаря на най-високите изисквания за качество на Royal Canin и е съобразена с инстинктивно предпочитания от малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) оптимален макро хранителен профил.

Royal Canin Kitten Instinctive предлага формула, съобразена с нуждите на малките котета през първата фаза на растеж (от отбиването до 4-тия месец) - решаващ за котето период на преминаване към твърда храна:

  • Котенцата предпочитат специфичния за тях оптимален макро хранителен профил. Мусът Royal Canin Mother & Babycat Instinctive е съобразен с инстинктивно предпочитания от младите котки през първата фаза на растеж (и особено с този на сучещите котенца) оптимален макро хранителен профил, което го превръща в трайно и инстинктивно харесвана от котето Ви храна. Защото и най-добрата храна е безполезна, ако котката отказва да я яде.
  • Преминаването от мляко към твърда храна е много деликатен период, през който може да се стигне до храносмилателни проблеми. Здравословната храна Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse снабдява котето с всички хранителни вещества, необходими за неговите оптимално здраве и жизненост .
  • Между четвъртата и дванайстата седмица след раждането предадената от майката имунна защита започва да отслабва, а собствената имунна система на котето тепърва започва да се изгражда. Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Mousse допринася за изграждането на естествените съпротивителни сили на котенцето посредством подпомагане на образуването на антитела с помощта на манан-олигазахаридите и на специалния комплекс антиоксиданти (витамин E, витамин C, таурин и лутеин).
  • През първата фаза на растеж пробиват и млечните зъбки на котенцето. Кремообразната текстура на муса Royal Canin Babycat Instinctive улеснява котетата по време на прехода от майчиното мляко към твърдата храна.
Инстинктивно предпочитание - оптимален макро хранителен профил: новият здравословен начин на хранене на принципа на оптималния макро хранителен профил е съобразен с фазата на развитие и индивидуалните особености на котката. Чрез оптималния макро хранителен профил значително се подобрява разпределянето на енергията, приета с храната. Той описва оптималното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати и е предпоставка за трайното предпочитание към храната от страна на котките.Специалният профил на хранителните вещества се различава в зависимост не само от възрастта на котката, но и от нейното физиологично състояние (период на бременност или кърмене).

Котките притежават свойството да разпознават най-подходящата за индивидуалните им нужди храна и да я предпочитат пред другите. В комбинация със специализираното "ноу-хау" на Royal Canin, концепцията за оптимален макро хранителен профил е гаранция за изключително и трайно предпочитание на котката към тази храна.Продуктите Feline Health Nutrition на Royal Canin не омръзват на котките! По тази причина не е необходимо храната да е в различни вкусови вариации, тъй като вкусът не е решаващ фактор за котките при избора им на хранителни вещества.
Royal Canin Intense Beauty
195гр